Vi söker konstruktörer

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har många projekt på gång och behöver förstärka utvecklingsavdelningen ytterligare. Vi söker därför en konstruktör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Du som söker tjänsten ska:

  • Arbeta i Autodesk Inventor och bland annat ta fram ritningar och tillverkningsunderlag samt monteringsanvisningar inom vårt produktsortiment.
  • Driva, utveckla, implementera samt följa upp processerna kopplade till våra produkter.
  • Arbeta med 3D-scanning samt 3D-printning.
  • Vara kvalitetsmedveten och organiserad.
  • Ha ett stort tekniskt intresse.
  • Ha kunskap i Microsoft Office

Som person är du en problemlösare som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel, organiserad, duktig på att arbeta under press och har lätt för att samarbeta.

Meriterande kunskaper

  • Att du har erfarenhet av att arbeta i Autodesk Inventor men också ett plus om du även kan IronCad.
  • Bildbehandling i exempelvis Adobe Photoshop.
  • Om du har kunskap inom 3D-scanning / 3d-printning.

Lämplig utbildning
Industriskola eller motsvarande tekniskt gymnasium, alternativt yrkeserfarenhet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus, entreprenörsanda och utveckling. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.

 

Om Decon

Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör för rullstolar. Vi gör det på ett snyggt och innovativt sätt som möjliggör anpassning och tillgänglighet. Enkelt uttryckt kan man säga att vår passion är att skapa förutsättningar för din frihet.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan till niklas@decon.se

 

Besök oss på Hjultorget i Stockholm den 18-19e maj

06 maj 2022

Kom förbi vår monter B:15 och provkör några av våra välbyggda och innovativa tillbehör för rullstolar. Våra experter kommer finnas på plats för att guida dig till en enklare vardag. Vi kommer visa alla finesser och funktioner på produkter som E-Move, E-Drive, Infinity och Flexlife. Är du nyfiken på hur våra produkter kan individuellt anpassas för specifika behov och förutsättningar? Vi visar hur våra produkter programmeras för ändamålet. Tillsammans kan vi skapa ökad frihet! Välkomna!

Digital mässa - Gör din vardag mer aktiv!

17 mars 2022

Delta på vår digitala mässa den 30e mars där vi ger en utförlig genomgång av alla Decon's innovativa produkter. Vi går igenom alla finurliga funktioner och hur du enkelt kan programera produkten för att anpassa efter brukarens förutsättningar. Du kan välja att delta på utvalda produktgenomgångar eller hela dagen. Häng med på en utvecklande dag med oss. Tillsammans skapar vi förutsättningen för ökad frihet.

Vi söker montörer

21 februari 2022

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.