Hjultorget

Besök oss på Hjultorget i Stockholm den 18-19e maj

Kom förbi vår monter B:15 och provkör några av våra välbyggda och innovativa tillbehör för rullstolar.

Våra experter kommer finnas på plats för att guida dig till en enklare vardag. Vi kommer visa alla finesser och funktioner på produkter som E-Move, E-Drive, Infinity och Flexlife. Är du nyfiken på hur våra produkter kan individuellt anpassas för specifika behov och förutsättningar? Vi visar hur våra produkter programmeras för ändamålet.

Tillsammans kan vi skapa ökad frihet!

Välkomna!

Digital mässa - Gör din vardag mer aktiv!

17 mars 2022

Delta på vår digitala mässa den 30e mars där vi ger en utförlig genomgång av alla Decon's innovativa produkter. Vi går igenom alla finurliga funktioner och hur du enkelt kan programera produkten för att anpassa efter brukarens förutsättningar. Du kan välja att delta på utvalda produktgenomgångar eller hela dagen. Häng med på en utvecklande dag med oss. Tillsammans skapar vi förutsättningen för ökad frihet.

Vi söker konstruktörer

09 mars 2022

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har många projekt på gång och behöver förstärka utvecklingsavdelningen ytterligare. Vi söker därför en konstruktör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Vi söker montörer

21 februari 2022

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.