Infinity Handbike

Nu är det äntligen dags för Infinity. Den nya handbiken finns i vårt sortiment från oktober 2021.

Infinity Handbike

Med en vikt på 21 kg (inkl. batteri) är Infinity den lättare varianten i sortimentet. Den enkla och snabba på- och avkopplingen möjliggör att förvandla en manuell rullstol till ett fordon på bara några sekunder. Räckvidden på 45 km tar dig flexibelt från A till B.

Vi välkomnar Mattias Lundin som den nya VD:n för Decon Group.

09 juli 2024

Decon Group befinner sig i en expansionsfas och har betydande marknadstillväxt. För att strategiskt fortsätta driva marknadstillväxten inom hjälpmedelsindustrin är vi glada att kunna meddela utnämningen av Mattias Lundin som ny VD för Decon Group.

Vi söker montörer

21 augusti 2023

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Impilo förvärvar Decon

29 juni 2023

Impilo har förvärvat en majoritetsandel i Decon Wheel AB ("Decon"), en utvecklare och tillverkare av högkvalitativa eldrivna hjälpmedel för manuella rullstolar, från bolagets grundare. Grundarna kommer att kvarstå som betydande minoritetsägare efter förvärvet. Parallellt med Impilos investering i Decon kommer Decon att förvärva sin långsiktiga partner, Mobility Products, i Nederländerna.