Vi välkomnar Mattias Lundin som den nya VD:n för Decon Group.

Decon Group befinner sig i en expansionsfas och har betydande marknadstillväxt. För att strategiskt fortsätta driva marknadstillväxten inom hjälpmedelsindustrin är vi glada att kunna meddela utnämningen av Mattias Lundin som ny VD för Decon Group.

Vi välkomnar Mattias Lundin som den nya VD:n för Decon Group.

 

Mattias omfattande erfarenhet och beprövade meritlista i ledande befattningar inom medtech gör honom till den ideala kandidaten att styra Decon Group mot en framtid med ytterligare innovation och expansion.


Mattias Lundin har en gedigen internationell bakgrund som ledande position inom försäljnings- och marknadsföring under nästan 30 år.


Erfarenhet: Han har omfattande erfarenhet av att driva tillväxt globalt med intelligent och ny teknik och är en internationell ledare med 19 års erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsindustrin. För närvarande är han VD för Lumito AB (publ) och har tidigare varit Vice President Global Sales på CellaVision AB (publ) samt innehaft ett antal höga befattningar inom Arjo (medicinska lösningar för personer med nedsatt rörlighet), senast som Vice President Commercial för International Mature Markets. Mattias är en personorienterad chef och lagspelare med en stark meritlista när det gäller att bygga framgångsrika team för global expansion av smart och ny teknik.


Mattias utnämning kommer i en avgörande tid då hjälpmedelstekniksektorn genomgår snabb transformation med ökad efterfrågan på avancerade medtech-lösningar och tjänster. Hans framtidsinriktade synsätt och engagemang för att driva hållbar tillväxt kommer att vara avgörande för att positionera Decon Group som den ledande europeiska plattformen inom rörlighet.


Mattias är för närvarande styrelseordförande för Decon Group och kommer att tillträda sin nya roll som VD i augusti 2024.


Vi välkomnar Mattias varmt!

Vi söker montörer

21 augusti 2023

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Impilo förvärvar Decon

29 juni 2023

Impilo har förvärvat en majoritetsandel i Decon Wheel AB ("Decon"), en utvecklare och tillverkare av högkvalitativa eldrivna hjälpmedel för manuella rullstolar, från bolagets grundare. Grundarna kommer att kvarstå som betydande minoritetsägare efter förvärvet. Parallellt med Impilos investering i Decon kommer Decon att förvärva sin långsiktiga partner, Mobility Products, i Nederländerna.