Ett samarbete för ett längre aktivt liv

Decon startar nytt samarbete med den digitala plattformen Faster Forward

Decon inleder ett nytt samarbete med Faster Forward, livsstilsappen för personer med funktionsnedsättning.

Samarbetet ger Decon möjligheten till att få visa upp och marknadsföra diverse produkter genom Faster Forwards plattform, samtidigt som Faster Forward har möjlighet att få testa och informera om hjälpmedel som riktar sig till den gemensamma målgruppen.

 

”Vi jobbar med att öka livskvalitén för alla rullstolsburna människor. Samarbetet med Faster Forward innebär ett riktat fokus mot aktiva brukare där vi ser tydliga synergier till att skapa en bättre kundupplevelse. Tillsammans kommer vi kunna motverka förslitningsskador så brukaren kan behålla en aktiv livsstil över tid. Tillsammans kommer vi kunna skapa förutsättningarna för ökad frihet”
Carl Hampf, Marknadschef på Decon.  

 

"Det känns så rätt att inleda detta partnerskap tillsammans med Decon då de som företag är i framkant med denna typ av hjälpmedel som vår målgrupp är intresserade av. Att möjliggöra för anpassning och tillgänglighet på ett snyggt och innovativt sätt vet vi är uppskattat av våra användare”
Maximilian Gyllsten, Försäljningschef på Faster Forward.

 

Om Decon

Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör för rullstolar. Vi gör det på ett snyggt och innovativt sätt som möjliggör anpassning och tillgänglighet. Enkelt uttryckt kan man säga att vår passion är att skapa förutsättningar för din frihet. 

Om Faster Forward

Faster Forward är en digital plattform som erbjuder människor med funktionsnedsättning och anhöriga en mer aktiv och upplevelserik vardag. Genom plattformen erbjuder Faster Forward sina kunder ett brett sortiment av events och upplevelser som är testade vilket garanterar deltagande och förhöjer livskvaliteten för vår målgrupp. Här kan du läsa mer om Faster Forward: https://www.fasterforward.se

 

För mer information, kontakta:

Carl Hampf, Marknadschef Decon, 0708 90 08 85

carl@decon.se


Maximilian Gyllsten, Försäljningschef Faster Forward, 076-023 02 83

max@fasterforward.se.

 

Decon startar nytt samarbete med den digitala plattformen Faster Forward

Vi söker montörer

21 augusti 2023

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Impilo förvärvar Decon

29 juni 2023

Impilo har förvärvat en majoritetsandel i Decon Wheel AB ("Decon"), en utvecklare och tillverkare av högkvalitativa eldrivna hjälpmedel för manuella rullstolar, från bolagets grundare. Grundarna kommer att kvarstå som betydande minoritetsägare efter förvärvet. Parallellt med Impilos investering i Decon kommer Decon att förvärva sin långsiktiga partner, Mobility Products, i Nederländerna.