Vi söker montörer

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team. Tjänsten innebär olika slag av monteringsarbete.

Din profil
Du som söker tjänsten har:

  • Vana från problemlösningar i produktion inom industrin
  • Stor bredd av montagearbeten
  • Vara kvalitetsmedveten

Som person är du en problemlösare som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel, duktig på att arbeta under press och har lätt för att samarbeta. Du ska vara strukturerad och noggrann.

Meriterande kunskaper

  • Elmekanik
  • Kunnig inom batteriteknik
  • Elteknisk kunnig

Lämplig utbildning
Industriskola eller motsvarande tekniskt gymnasium alt. lång yrkeserfarenhet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus, entreprenörsanda och utveckling. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.

Om Decon

Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör för rullstolar. Vi gör det på ett snyggt och innovativt sätt som möjliggör anpassning och tillgänglighet. Enkelt uttryckt kan man säga att vår passion är att skapa förutsättningar för din frihet.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan till Benny Andersson, platschef. benny@decon.se

Vi välkomnar Mattias Lundin som den nya VD:n för Decon Group.

09 juli 2024

Decon Group befinner sig i en expansionsfas och har betydande marknadstillväxt. För att strategiskt fortsätta driva marknadstillväxten inom hjälpmedelsindustrin är vi glada att kunna meddela utnämningen av Mattias Lundin som ny VD för Decon Group.

Impilo förvärvar Decon

29 juni 2023

Impilo har förvärvat en majoritetsandel i Decon Wheel AB ("Decon"), en utvecklare och tillverkare av högkvalitativa eldrivna hjälpmedel för manuella rullstolar, från bolagets grundare. Grundarna kommer att kvarstå som betydande minoritetsägare efter förvärvet. Parallellt med Impilos investering i Decon kommer Decon att förvärva sin långsiktiga partner, Mobility Products, i Nederländerna.