Yomper hjälpmotor

Decon och franska Acekare inleder ett nytt samarbete för Yomper.

Yomper hjälpmotor

 

Yomper är ett elektrisk drivaggregat som kompletterar din manuella rullstol, hjälper och underlättar för dig i backar, på ojämn mark eller helt bemästra vardagshinder.

Från och med 2021 kommer produkten finnas tillgänglig på den svenska marknaden. 

Besök oss på Hjultorget i Stockholm den 18-19e maj

06 maj 2022

Kom förbi vår monter B:15 och provkör några av våra välbyggda och innovativa tillbehör för rullstolar. Våra experter kommer finnas på plats för att guida dig till en enklare vardag. Vi kommer visa alla finesser och funktioner på produkter som E-Move, E-Drive, Infinity och Flexlife. Är du nyfiken på hur våra produkter kan individuellt anpassas för specifika behov och förutsättningar? Vi visar hur våra produkter programmeras för ändamålet. Tillsammans kan vi skapa ökad frihet! Välkomna!

Digital mässa - Gör din vardag mer aktiv!

17 mars 2022

Delta på vår digitala mässa den 30e mars där vi ger en utförlig genomgång av alla Decon's innovativa produkter. Vi går igenom alla finurliga funktioner och hur du enkelt kan programera produkten för att anpassa efter brukarens förutsättningar. Du kan välja att delta på utvalda produktgenomgångar eller hela dagen. Häng med på en utvecklande dag med oss. Tillsammans skapar vi förutsättningen för ökad frihet.

Vi söker konstruktörer

09 mars 2022

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har många projekt på gång och behöver förstärka utvecklingsavdelningen ytterligare. Vi söker därför en konstruktör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.