Nyheter

www.decon.se

www.decon.se

Decon har de senaste par åren genomgått större förändringar i verksamheten, inte minst genom nybyggnation av produktion och kontor och utökad personalstyrka. Nu är vi stolta över att lansera en ny uppdaterad hemsida som speglar den omfattning av lösningar vi kan erbjuda våra kunder.
Hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att enkelt och effektivt hitta just den information som eftersöks. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till vår nya webbplats och uppmuntrar er att ta del av innehållet. 

Vår hemsida är också del av en större helhet - till alla våra log-in kunder, ber vi er att ta kontakt med oss för att skapa ett nytt personligt log in.

Nu ser vi fram emot att gå mot 2022 med nya förstärkta förutsättningar för att möta våra kunder och deras behov.

Infinity Handbike

Infinity Handbike

Nu är det äntligen dags för Infinity. Den nya handbiken finns i vårt sortiment från oktober 2021.

Med en vikt på 21 kg (inkl. batteri) är Infinity den lättare varianten i sortimentet. Den enkla och snabba på- och avkopplingen möjliggör att förvandla en manuell rullstol till ett fordon på bara några sekunder. Räckvidden på 45 km tar dig flexibelt från A till B.

Yomper hjälpmotor

Yomper hjälpmotor

Decon och franska Acekare inleder ett nytt samarbete för Yomper.

Yomper är ett elektrisk drivaggregat som kompletterar din manuella rullstol, hjälper och underlättar för dig i backar, på ojämn mark eller helt bemästra vardagshinder.

Från och med 2021 kommer produkten finnas tillgänglig på den svenska marknaden.