www.decon.se

Decon har de senaste par åren genomgått större förändringar i verksamheten, inte minst genom nybyggnation av produktion och kontor och utökad personalstyrka.

www.decon.se

 Nu är vi stolta över att lansera en ny uppdaterad hemsida som speglar den omfattning av lösningar vi kan erbjuda våra kunder.
Hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att enkelt och effektivt hitta just den information som eftersöks. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till vår nya webbplats och uppmuntrar er att ta del av innehållet. 

Vår hemsida är också del av en större helhet - till alla våra log-in kunder, ber vi er att ta kontakt med oss för att skapa ett nytt personligt log in.

Nu ser vi fram emot att gå mot 2022 med nya förstärkta förutsättningar för att möta våra kunder och deras behov.

Vi söker montörer

21 augusti 2023

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion. Decon har stark tillväxt och kommer utöka produktionen. Vi söker därför montör som kan bidra till vårt kompetenta och mångsidiga team.

Impilo förvärvar Decon

29 juni 2023

Impilo har förvärvat en majoritetsandel i Decon Wheel AB ("Decon"), en utvecklare och tillverkare av högkvalitativa eldrivna hjälpmedel för manuella rullstolar, från bolagets grundare. Grundarna kommer att kvarstå som betydande minoritetsägare efter förvärvet. Parallellt med Impilos investering i Decon kommer Decon att förvärva sin långsiktiga partner, Mobility Products, i Nederländerna.