www.decon.se

Decon har de senaste par åren genomgått större förändringar i verksamheten, inte minst genom nybyggnation av produktion och kontor och utökad personalstyrka.

www.decon.se

 Nu är vi stolta över att lansera en ny uppdaterad hemsida som speglar den omfattning av lösningar vi kan erbjuda våra kunder.
Hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att enkelt och effektivt hitta just den information som eftersöks. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till vår nya webbplats och uppmuntrar er att ta del av innehållet. 

Vår hemsida är också del av en större helhet - till alla våra log-in kunder, ber vi er att ta kontakt med oss för att skapa ett nytt personligt log in.

Nu ser vi fram emot att gå mot 2022 med nya förstärkta förutsättningar för att möta våra kunder och deras behov.

Decon startar nytt samarbete med den digitala plattformen Faster Forward

17 augusti 2022

Vi jobbar med att öka livskvalitén för alla rullstolsburna människor. Samarbetet med Faster Forward innebär ett riktat fokus mot aktiva brukare där vi ser tydliga synergier till att skapa en bättre kundupplevelse. Tillsammans kommer vi kunna motverka förslitningsskador så brukaren kan behålla en aktiv livsstil över tid. Tillsammans kommer vi kunna skapa förutsättningarna för ökad frihet

Besök oss på Hjultorget i Stockholm den 18-19e maj

06 maj 2022

Kom förbi vår monter B:15 och provkör några av våra välbyggda och innovativa tillbehör för rullstolar. Våra experter kommer finnas på plats för att guida dig till en enklare vardag. Vi kommer visa alla finesser och funktioner på produkter som E-Move, E-Drive, Infinity och Flexlife. Är du nyfiken på hur våra produkter kan individuellt anpassas för specifika behov och förutsättningar? Vi visar hur våra produkter programmeras för ändamålet. Tillsammans kan vi skapa ökad frihet! Välkomna!

Digital mässa - Gör din vardag mer aktiv!

17 mars 2022

Delta på vår digitala mässa den 30e mars där vi ger en utförlig genomgång av alla Decon's innovativa produkter. Vi går igenom alla finurliga funktioner och hur du enkelt kan programera produkten för att anpassa efter brukarens förutsättningar. Du kan välja att delta på utvalda produktgenomgångar eller hela dagen. Häng med på en utvecklande dag med oss. Tillsammans skapar vi förutsättningen för ökad frihet.